Kategorier
kurser / kurssit

Konstgrafikkurs / Taidegrafiikka-kurssi

KONSTGRAFIKKURS MED JANIKA HERLEVI 23–24.9.2023, kl. 10–15


Teknikerna vi kommer att jobba med är t.ex monotypi, carborundum och collagrafi, samt PVC-plåtens möjligheter inom konstgrafiken. Vi jobbar kreativt och fördomsfritt genom att kombinera dessa olika tekniker. Vi närmar oss konstgrafikens mångsidighet genom den kreativa tryckningsprocessen.

Denna kurs var mycket populär för ett par år sedan, så anmäl dig så fort som möjligt till jakarte.jakobstad@gmail.com. Dock senast 17.9!


TAIDEGRAFIIKKA-KURSSI JANIKA HERLEVIN KANSSA 23–24.9.2023
klo. 10–15


Tekniikoita, joilla työskentelemme, ovat esimerkiksi monotypia, karborundum ja kollagrafia sekä PVC-levyn mahdollisuudet taidegrafiikassa. Työskentelemme luovasti ja avoimin mielin yhdistämällä näitä eri tekniikoita. Lähestymme taidegrafiikan monipuolisuutta luovan painatusprosessin kautta.

Tämä kurssi oli erittäin suosittu pari vuotta sitten, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteeseen jakarte.jakobstad@gmail.com. Kuitenkin viimeistään 17.9!